Blue Acorn 2

Client
Raven Cliff Company
Year
2015
Status
Completed
Size
12,000 SF
Location
Charleston, SC

The project design responds to the work culture of Blue Acorn with an open office concept and flexible work pods fostering a collaborative work environment. The project is an adaptive reuse of an industrial metal building warehouse into technology sector office space.

The primary programmatic elements were to provide plentiful, controlled daylight to what was previously a dark metal building while creating both interior and exterior meeting spaces that allow for impromptu encounters and interoffice interaction to help foster the day to day creative processes.

2014-09-12 09.25.19The existing building was used as an industrial warehouse. The challenge was how to convert this existing metal building into a showpiece for Blue Acorn.